Intresseanmälan

24 juni 19:30-22:00Sankt Clemens kyrkoruin

VÄLKOMMEN PÅ ALMEDALENS ROLIGASTE OCH VIKTIGASTE SPELKVÄLL!

Eftersom såväl förra som förrförra årets spelkvällar blev succéer - så gör vi det igen! 

Starta din Almedalsvecka med pizza, politiskt spel och möjligtvis en rejäl dos dålig stämning. Kom och mingla, snacka demokrati och spela vårt brädspel Dictator of Sweden, där du genom list, lögn och strategisk slutledningsförmåga ska ta reda på vilka som är med eller emot dig i kampen för eller mot den svenska demokratin. Träffa Civil Rights Defenders och en massa andra som är intresserade av demokrati och mänskliga rättigheter.

Vi bjuder på pizza och dryck - med det sagt så måste samtliga deltagare vara anmälda. Antalet platser är begränsade.

EN SÅRBAR DEMOKRATI

Vi lever i en tid där demokratin backar världen över. Även länder som upplevts som stabila demokratier har gått i en autokratisk riktning. Det oroar oss. Inget land är immunt mot autokratisering. Den svenska demokratin står bara stark så länge som vi väljer att stå upp för den. Därför måste vi alla känna igen den typ av beslut som sakta men säkert urholkar en demokrati, en rättighet i taget. Allt som sker i spelet är inspirerat av verkliga händelser från de länder vi arbetar i och illustrerar hur dessa skulle kunna se ut om de hände i Sverige. 

VILKA ÄR VI?

Civil Rights Defenders är en människorättsorganisation som är politiskt och religiöst obunden. Vi arbetar för och tillsammans med människorättsförsvarare som kämpar för demokrati och mänskliga rättigheter världen över. Vår uppgift är att se till att de kan arbeta smartare, snabbare och säkrare. Genom påverkansarbete, juridiska processer och kampanjer försvarar vi människors medborgerliga och politiska rättigheter. Vi arbetar med och stöttar människorättsförsvarare i mer än 300 organisationer i 50 länder på fyra kontinenter - även i Sverige. Läs mer om oss på crd.org.

Viktig info!

Vi bjuder på pizza och dryck - med det sagt så måste samtliga deltagare vara anmälda. Antalet platser är begränsade.

Under kvällen kommer vi att ha fotograf på plats för att dokumentera tillfället. Om du inte vill vara med på bild, vänligen meddela det vid entrén. 

Datum: 24 juni
Tid:19:30-22:00
Plats: Sankt Clemens Kyrkoruin 

Intresseanmälan