Anmälan

25 juni 17:00-19:00Trädgården Odalgatan 5A

VÄLKOMMEN PÅ MOBILISERINGSMINGEL!

Angiverilagen strider mot mänskliga rättigheter och skadar tilliten i samhället – en sådan lag hör helt enkelt inte hemma i en demokrati.

Motståndet mot angiverilagen är enormt. Organisationer, privatpersoner, yrkesgrupper och Sveriges största fackförbund är starkt kritiska till att offentliganställda ska tvingas ange papperslösa. Nu måste vi gå samman för att synliggöra och mobilisera det stora och breda motstånd som finns mot angiverilagen.

Därför bjuder vi in till ett mobiliseringsmingel i Almedalen – arrangerat inom ramen för vårt projekt Backa Demokratin som syftar till att stärka Sveriges motståndskraft mot den globala trenden av demokratisk nedmontering.

Så, om du också tycker att angiverilagen ska stoppas – kom för att mingla, mobilisera och #BackaDemokratin. Det bjuds på dryck, tilltugg och några av våra tankar kring vad vi kan hitta på tillsammans – både under själva Almedalsveckan och fram till september.

Föranmälan är obligatorisk. Antalet platser är begränsade. Det är först till kvarn som gäller.

Välkomna!

----------

Civil Rights Defenders är en politiskt och religiöst obunden människorättsorganisation som sedan 1982 försvarat mänskliga rättigheter världen över. Idag arbetar vi tillsammans med och stöttar människorättsförsvarare i mer än 300 organisationer i 50 länder på fyra kontinenter. I Sverige har vi arbetat med dessa frågor i över 15 års tid. 

Mer information om vår kampanj #AllaMotAngiveri finner du här: https://crd.org/sv/alla-mot-an...
Mer information om Backa Demokratin finner du här: https://crd.org/sv/backademokr...

Viktig info!

Vi bjuder på dryck och tilltugg - med det sagt så måste samtliga deltagare vara anmälda. Antalet platser är begränsade, så det är först till kvarn som gäller!

Under kvällen kommer vi att ha fotograf på plats för att dokumentera tillfället. Om du inte vill vara med på bild, vänligen meddela det vid entrén.

Anmälan